SILICON BITUM RINO – 310 ml – RINO // 514097

25,00 lei

Availability: 15 în stoc SKU: 5948941029061 Categorie:

Descriere

Caracteristici:

Potrivit pentru suprafețele bituminoase, alcaline și metalice. Are o uscare rapidă la suprafață, o consistență ridicată, prin urmare poate fi aplicat în îmbinări verticale și/sau înainte de ploaie.
Poate fi utilizat pe suprafețe umede și la temperaturi scăzute, în cazul în care materialul de etanșare a fost păstrat la cald și în cazul în care există posibilitatea unui timp de întărire mai lung și o elasticitate mai redusă a masticului.
Temperatura de topire a etanșeizantului este de peste +100°C. Nu este casant la rece. Rezistă la acizi diluați, substanțe alcaline, gaze de eșapament și la intemperii, îngheț. Are o rezistență foarte bună la tracțiune.
Se folosește la diverse izolații pe acoperișuri și coșuri de fum, pentru închiderea fisurilor, a rosturilor cu mișcări de dilatație mici, pentru repararea scurgerilor de dimensiuni reduse, pentru repararea fisurilor de pe acoperișurile plate.
De asemenea, se utilizează la etanșeizarea îmbinărilor dintre diverse materiale, a foliilor de tablă, aluminiu, plumb, cupru sau cositor, sau la îmbinările dintre capacele din metal și plăcile din carton bituminos, sau rolele de PVC, EPDM, etc.
*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „SILICON BITUM RINO – 310 ml – RINO // 514097”